Financiering

Vanzelfsprekend bestaat er de mogelijkheid uw “nieuwe” auto te financieren (een groot deel van onze klanten doet dit). U betaalt het geleende bedrag in termijnen terug aan de geldverstrekker. Ook moet u rente betalen over het geleende bedrag. Deze rente verschilt per geldverstrekker. Informeert u ook altijd naar de eventuele bijkomende kosten als provisies, verzekering, administratiekosten enz. Ook dit kan per geldverstrekker verschillen. U doet er verstandig aan bij meerdere geldverstrekkers zelf te informeren welke voor u de beste voorwaarden en kosten hanteren. Wij adviseren u ook altijd bij uw eigen bank langs te gaan. Wij hebben in de praktijk regelmatig meegemaakt, dat een geldverstrekker een aanvraag afkeurt terwijl de eigen bank er geen problemen mee had of betere voorwaarden kon aanbieden (uw eigen bank kent u immers het beste).

Het is bij ons door ervaringen uit het verleden helaas niet meer mogelijk een auto aan te schaffen onder voorbehoud van een financiering. Wij kunnen de auto dan namelijk niet meer verkopen en lopen het risico, dat de financiering om welke reden dan ook wordt afgewezen waardoor de koop geen plaats kan vinden met alle gevolgen van dien. U dient dus eerst zelf een schriftelijk financieringsakkoord te krijgen van uw geldverstrekker zodat u zeker weet dat u over het geld kunt beschikken alvorens u tot definitieve aankoop overgaat.

Veel autobedrijven doen alsof zij zelf het bedrag aan u financieren echter brengen zij dit in de praktijk gewoon onder bij diverse geldverstrekkers. Deze autobedrijven krijgen dan ook meestal provisie over het afgesloten bedrag. Bij ons kunt u dan ook veel geld besparen door dit zelf te regelen, tevens wordt u onpartijdig geïnformeerd en hoeft u ons geen privé gegevens te verstrekken over uw inkomen en uw lasten.

Onderstaand hebben wij voor u een koppeling toegevoegd van de Kredietdesk. U kunt hier overzichtelijk en geheel vrijblijvend diverse informatie inwinnen over een eventuele financiering. Neem hier even rustig de tijd voor en laat u zich goed informeren (ook door andere geldverstrekkers en uw eigen bank)

www.dmf-krediet.nl/

balk_afm2